دیجیتال مارکتینگ به سبک حرفه ای | مستر وب سئو

طراحی سایت وردپرسی

گروه مستر وب سئو یکی از شرکت های فعال در زمینه طراحی سایت وردپرسی می باشد که در سال 84 فعالیت خود را آغاز کرده و تا به امروز حدود 1000 وب سایت طراحی کرده است.

ما قالب های وردپرس را از ابتدا توسعه می دهد و از قالب های از پیش ساخته استفاده نمی کنیم.

علاوه بر این، مستر وب سئو تقریباً 400 قالب وردپرس طراحی و توسعه داده است که می توانید از فروشگاه قالب سایت خریداری کنید.

علاوه بر این ما دارای یک سیستم پشتیبانی است که به صورت 24 ساعته و هفت روز هفته در دسترس است تا در صورت بروز مشکل برای وب سایت، به سرعت آن را برطرف کند.

مستر وب سئو علاوه بر ارائه خدمات طراحی وب سایت وردپرس، به صورت آنلاین میتواند آموزش طراحی سایت با وردپرس به صورت کاملا عملی آموزش بدهد.

webdesign

مستر وب سئو دارای یک تیم برنامه نویسی قوی PHP است که قادر به توسعه افزونه ها و وردپرس نیز می باشد. طراحی سایت وردپرسی نسبت به روش های دیگر هزینه کمتری دارد و به همین دلیل است که تقریباً نیمی از وب سایت های ایران با آن ساخته می شوند. وردپرس برای وب سایت های شخصی، شرکتی و خرده فروشی مناسب است.

هزینه طراحی سایت وردپرسی

طراحی سایت فروشگاهی

ecommerce wordpress 1

قیمت طراحی سایت فروشگاهی 10 میلیون تومان

مدت زمان مورد نیاز 10 تا 15 روز

توجه هزینه طراحی سایت بدون هزینه هاست و دامین میباشد.

قیمت طراحی سایت شرکتی 8 میلیون تومان

مدت زمان مورد نیاز 5 تا 10 روز

برای استعلام قیمت طراحی سایت های دیگر میتوانید با مشاورین ما در تماس باشید

02191303095

09106006653

سایر خدمات ما

seo

google ads

سیستم های مدیریت محتوای مختلفی بر اساس نوع طراحی وب سایت مورد نظر شما وجود دارد، اما وردپرس به دلیل رایگان بودن محبوب ترین آنهاست.

وردپرس یک نرم افزار متن باز مبتنی بر PHP است که می تواند برای ایجاد وب سایت ها، وبلاگ ها و برنامه های کاربردی استفاده شود. وردپرس هم رایگان است و هم استفاده از آن آسان است و علاوه بر طراحی های زیبا و ویژگی های قوی، آزادی ایجاد هر آنچه را که می خواهند در اختیار کاربران قرار می دهد.

وردپرس توسط 28 درصد وب استفاده می شود، از وب سایت های سرگرمی گرفته تا بزرگترین سایت های خبری آنلاین. بیش از شصت میلیون کاربر وردپرس را به عنوان پلتفرم وب سایت خود انتخاب کرده اند.

در سال 2003، وردپرس کار خود را با بیت کد و تعداد کمی از کاربران به منظور زیبایی و معماری سیستم انتشار آغاز کرد.

از آن زمان، آن را به محبوب ترین پلت فرم وبلاگ نویسی در جهان تبدیل شده است.

روزانه ده ها میلیون نفر از میلیون ها وب سایت بازدید می کنند. وردپرس یک پروژه متن باز است، به این معنی که صدها نفر از سراسر جهان در توسعه آن مشارکت دارند.

همچنین به این معنی است که شما می توانید بدون پرداخت هزینه مجوز از آن برای هر نوع وب سایتی استفاده کنید و از آزادی های ضروری دیگر بهره مند شوید.

وردپرس به عنوان یک پلت فرم وبلاگ نویسی شروع شد، اما اکنون به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای جامع مورد استفاده قرار می گیرد. با صدها پلاگین، ویجت و تم، وردپرس فقط با تخیل شما محدود می شود.

برای دریافت آخرین نسخه از فایل منبع وردپرس به https://wordpress.org یا https://wordpress.com بروید، سپس آن را در دستگاه خود آپلود کنید.

وردپرس دارای مزایای زیر است: مزایای استفاده از سایت وردپرسی

  1. استفاده از آن ساده است
  2. به راحتی قابل دسترسی است.
  3. چند کاربره است.
  4. موتورهای جستجو به وب‌سایت‌های وردپرس علاقه دارند. سئو پذیر است.
  5. شما مسئول سایت هستید.کنترل کامل سایت در دست شماست.
  6. طراحی وب سایت شما می تواند برنامه ریزی شود.
  7. یک وبلاگ کاملاً جامع است.  بهترین گزینه برای سایت های شرکتی و فروشگاهی است.
  8. گسترش عملکرد سایت از طریق افزونه ها امکان پذیر است.
  9. رشد قابل تصور است.

 

معایب سایت وردپرسی چیست ؟

  1. میتونه آسیب پذیر باشه ! ( البته وردپرس امنیت بالایی دارد) اما به دلیل استفاده از پلاگین های نال شده در ایران – سایت های وردپرسی در ایران آسیب پذیر شده ( اما واقعیت این است به دلیل آپدیت های پی در پی و اوپن سورس بودن آن و کار کردن کلی برنامه نویس داوطلب و تست و استفاده در سایت های زیاد باعث شده که وردپرس امنیت فوق العاده ای داشته باشه تا به الان )
  2. میتونه پر هزینه هم باشه ( بسته به درخواست شما برای طراحی سایت و استفاده از پلاگین های پولی دلاری ) میتونه هزینه سایت شما بالا برود.
  3. باید به صورت مداوم بروز رسانی شود ( البته این جزو معایب نیست ) اما چون باید تخصص داشته باشید و ماه به ماه این آپدیت ها انجام میشه در صورت داشتن باگ و یا مشکل در آپدیت ممکن است سایت شما به مشکل بخورد که نیاز به قرارداد پشتیبانی برای سایت خود دارید .
  4. از منابع زیادی استفاده میکند ( البته این مورد بستگی به میزان بازدید سایت شما و حجم سایت وردپرسی شما دارد )